Shpërndaje në:

Mbi 10 mijë protestues që i janë bashkangjitur pritestës Kuq e Zi kanë mbërri afër qeverisë dhe janë ndalur te ura “Goce Dellcev” ku atyre pritet t’u drejtohen organizatorët e protestës të cilët do të shpalosin edhe kërkesat politike, raporton “Lajm”. Për momentin aty po intonohet edhe himni kombëtar.