Shpërndaje në:

“Protestoj” sot organizon një protestë për drejtësi dhe liri në Shkup. Protesta do të mbahet në orën 18 nga Qeveria e Maqedonisë.

“Do të dalim kundër keqpërdorimeve, dhunës dhe padrejtësisë. Ne duhet patjetër të dalim njëzëri dhe në mënyrë masovike”, thonë organizatorët.