Shpërndaje në:

Ditet-e-kultures

Të gjithë ata që dëshirojnë që të kontribojnë ekonomikisht për mirëvajtjen e suksesëshme të këtij manifestimi të parë kulturorë në Danimarkë,ju lutemi që sipas dëshirës suaj fisnike të dopononi ndihmën tuaj në konton:

Foreningen Radio Kosovas Stemme

Nordea Bank

Reg nr.2115 -Konto nr. 5367655250

Ju faleminderit !

RTVZIK

“Ditët e Kulturës Shqiptare”

Programi i manifestimit – Ditët e Kulturës Shqiptare – Kopenhagë

24 prill – turnir ne futboll
25 prill – shfaqja e filmit përrallë nga e kaluara” (komedi) ne Shoqatën “Zenel Hasani”
30 prill – ora 18 – 24 – ekspozitë e artistit tetovar Zeqir Memeti dhe mbrëmje muzikore në Shoqatën ‘97
1 Maj – Frederiksbergs rådhus – adresa: Frederiksberg City Hall, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg
–    17:00-17:15 – Pritja e të ftuarve
–    17:15-17:40 – Fjala e hapjes nga Ambasadori i Shqipërisë në Danimarkë Sh.T.Z. Kastriot Robo
–    Fjalë përshëndetëse nga Kryetari i Bashkisë së Frederiksbergut, z. Jorgen Glenthoj
–    Fjalë përshëndetëse nga Ministri i Diasporës së Kosovës, Sh.T.Z. Valon Murati
–    17:45-18:45  Vizitë e të pranishmëve
Ekspozitë me punime të artistit Zeqir Memeti
Ekspozitë me piktura te artistëve shqiptarë banues në Danimarkë
Ekspozitë me veshje kombëtare shqiptare
Stendë për Shqipërinë si destinacion turistik
Stendë me produkte ushqimore shqiptare
Gatime të kuzhinës tradicionale e trevave shqiptare për të ftuarit, ofruar
nga Fejsal Dalipi, Café Moccador.(Sponzor)
–    18:45-23:00
Koncert me muzikë shqiptare ku të ftuar do të jenë artistët Shqiponjat e
Halmstadit, SHKA Okarina, grupet folklorike Oda e Berlinit dhe Zenel
Hasanit, këngëtarët e mirënjohur Shpat Kasapi, Enver e Jimilian Ismaili,
Sherif dhe Saranda Hasani, Irena Krasniqi dhe Murat Alili-Muro.
2 Maj – Frederiksbergs rådhus – adresa: Frederiksberg City Hall, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg
–    12:00 – 14:00 – Shfaqja e filmave shqiptarë
Nënë Tereza
Gjenerali i ushtrisë së vdekur
–    14:00-15:30
Prezantim nga Ambasadori SH.T.Z. Kastriot Robo i librit për Shqipërinë,
“Født til at leve livet” publikuar nga Bjarne Dinesen

13095912_10153381919991571_4804008338155212601_n

Sponzor Gjeneral

 -Ofertë speciale për Daniarkë:Boxi me procesor super të shpejtë dhe abonim një vjecar për 2.000 kr daneze.

Për më shumë info kontaktoni RTVZIK në rtvzik@gmail.com

Alfa TV Network 

IP TV me mbi 100 kanale në gjuhën shqipe.