Radio Zëri i Kosovës-Live 95,5 MHZ-Iphone-Ipad

Category Archives: Opininone

Duke lexuar librin „Mashtrimi i Madh“ të autorit Bardhyl Mahmuti

Shpërndaje në:

Elife Luzha-Duke lexuar librin e Bardhyl Mahmutit „Mashtrimi i madh“, më erdhi në mendje Mahatma Gandhi, i cili thoshte: „Duhen shumë lopata për ta varrosur të vërtetën“. Dhe në fakt, e

Read more ...

Terror i përditshëm nga myslimanët e importuar

Shpërndaje në:

Dënimi me Vdekje për Terrorizëm dhe Tradhti ndaj Vendit duhet të ketë në gjithë Evropën! Terrorizmi nuk duhet të matet vetëm në numrin e të vdekurve, por në numrin e ëndrrave të humbura.

Read more ...

Pakënaqësitë ti ndëshkojmë me votën tonë

Shpërndaje në:
Shkruan: Afërdita Xani

Read more ...

Konfrontim ose dialog?

Shpërndaje në:

Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike (dasaretiaurel@yahoo.com.au)

Read more ...

Negacionizmi serb dhe gjenocidi në Kosovë

Shpërndaje në:

Deklarata e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit se “Kosova do ta padisë Serbinë për krimin e gjenocidit” provokoi reagime të sërishme në Serbi. Nga të gjitha reagimet serbe publiciteti më i

Read more ...