Radio Zëri i Kosovës-Live 95,5 MHZ-Iphone-Ipad

Category Archives: Teknologji

ASTON MARTIN VULCAN KUSHTON 2.3 MILIONË USD

Shpërndaje në:

Ajo është një nga makinat më hi-tech të prodhuara ndonjëherë.Për ta ngarë, ju duhet një kurs ekstra.Çmimi shkon 2.3 milionë dollarë.

Aston Martin Vulcan ka treguar për herë të parë në pistë hipermakinën.

Read more ...

4 vite pas Steve Jobs, makina e tij ende qëndron aty ku e ka parkuar për herë të fundit

Shpërndaje në:

Në tetor të këtij viti bëhen plotë 4 vite që është ndarë nga jeta Steve Jobs, i njohur në të gjithë botën si ‘babai i Apple”.

Ai është shkencëtari i famshëm i elektronikës, i cili arriti të krijojë një perandori të madhe me emrin “Apple”, produktet e së cilës i blejmë edhe i adhurojmë që të gjithë. Ato janë të llojeve të ndryshme, por që të gjitha tepër cilësore, me kualitet dhe që mbi të gjitha, të japin një tjetër reputacion, duke marrë parasysh emrin e markës. 

Read more ...

BE BASHKËPUNON ME JAPONINË PËR TË ZHVILLUAR RRJETIN 5G

Shpërndaje në:

Bashkimi Evropian po bashkëpunon me Japoninë për të kërkuar dhe zhvilluar teknologjitë e ndërveprueshme të rrjetit 5G.

Bashkimi Evropian arriti të kryesojë botën me krijimin e rrjetit 3G, ndërsa tek rrjeti 4G dështoi, pasi ky rrjet u zhvillua më parë në SHBA, Japoni dhe Korenë e Jugut.

Read more ...

Blerjet online, tani edhe në Instagram e Pinterest

Shpërndaje në:

Pas YouTube, eksperimentimet e Twitter dhe Facebook dhe thashethemeve mbi Google, komanda “bli” vjen në Instagram dhe Pinterest, si një sfidë me Amazon.
Dy rrjetet sociale të bazuara tek fotot kanë publikuar funksionin e ri.

Read more ...