Radio Zëri i Kosovës-Live 95,5 MHZ-Iphone-Ipad

Category Archives: Letërsi

Elife Luzha -Vrojtim (poezi)

Shpërndaje në:

Ndër thirrma ezanesh e kambanash gufmojnë bestytnitë

Read more ...

Feride Papleka-Krijimtaria e Rexhep Qosjes

Shpërndaje në:

Rexhep Qosja ka luajtur një rol parësor në ndërkombëtarizimin e çështjes së Kosovës, që ishte ashtu si e quan ai tokë e pushtuar e që çoi në ngjarjen madhore të fundshekullit, në çlirimin e saj. “Populli i ndaluar”, është libri që përmbledh zërin e vendosur dhe autoritar të Qosjes për lirinë.

Read more ...

Doli nga shtypi libri me ilustrime për fëmijë “Piktori i vogël”

Shpërndaje në:
Për të gjithë fëmijët e apasionuar pas pikturës dhe vizatimit, vjen për ta botimi më i ri i Shoqatës Kulturore “Gruaja” me titull “Piktori i vogël”.
Ilustrime që presin fantazinë e vogëlushëve për kombinimin e ngjyrave.

Read more ...