Radio Zëri i Kosovës-Live 95,5 MHZ-Iphone-Ipad

Category Archives: Senzacionale

25 thënie të famshme të filozofëve

Shpërndaje në:

Dhimbja e tepruar për të vdekurit është çmenduri, sepse ajo është një lëndim për të gjallët, dhe të vdekurit nuk e dinë. – Ksenofoni

Read more ...

Këta janë shtatë personat më të frikshëm të globit (Foto)

Shpërndaje në:

Ekziston një dallim shumë i madh në mes vrasësve të zakonshëm dhe atyre serialë. Vrasësit serialë janë ata persona të cilët masakrojnë njerëz për kënaqësi personale.

Shtatë vrasësit serialë më të shumëpërfolur në botë:

Read more ...

Shpëton ariun 170 kilogramësh që po mbytej në ujë

Shpërndaje në:

Adam Warwick biolog në Komisionin e Rezervuarit të Kafshëve të Egra në Florida SHBA, nuk kishte mundur ta linte një ari të mbytej në ujë, kështuqë sapo kishte parë këtë pamje ai menjëherë ishte hedhur në ujë

Read more ...

Cilët janë shtatë gjërat e shitura më shtrenjtë

Shpërndaje në:

Nuk bëhet fjalë për pasuri, por për statusin. Ndonjëherë gjëra të vogla shiten me çmime marramendëse.
Më poshtë është një listë me shtatë gjërat të shitura më shtrenjtë:

Read more ...

Automekanikja e parë femër në Egjipt

Shpërndaje në:

19 vjeçarja Elly Keda nga Egjipti është bërë mekanikja e parë e automjeteve në këtë shtet. Ajo filloi të marrë zanatin e mekanikut që kur ishte 11 vjeçare, pasi që babai i saj zotëronte një punëtori dhe ishte mekanik.

Pavarësisht fjalëve të banorëve lokal, prindi i 19 vjeçares e kishte respektuar dëshirën e saj për t’u bërë mekanike automjetesh dhe e kishte ndihmuar atë që nga një fillestare të bëhej një mekanike e përsosur.

Read more ...