Radio Zëri i Kosovës-Live 95,5 MHZ-Iphone-Ipad

Category Archives: Diaspora

RISI – RTV Zëri Kosovës transmeton 24 orë HD – TV në të gjitha platformat digjitale

Shpërndaje në:

Të nderuar bashkëkombas !

Read more ...

TË GJITHË NË PROTESTË PËR LIRIMIN E RAMUSH HARADINAJT

Shpërndaje në:

NË COLMAR TË FRANCËS, TË SHTUNËN MË 21 janar 2017, NË ORA 14

Read more ...

Mbi 2 mijë shqiptarë në burgjet e Zvicrës

Shpërndaje në:

Mbi 2 mijë shtetas nga Shqipëria, Kosova dhe trojet etnike vuajnë në burgjet e Zvicrës. Përfshirja e tyre, kryesisht e kosovarëve, në krime të ndryshme në Zvicër është shqetësuese. Pothuajse çdo ditë arrestohen shqiptarë për shitje droge dhe për vjedhje.

Read more ...

Festohen ditët e kulturës shqiptare në Kopenhagen

Shpërndaje në:

Në datat 1 dhe 2 maj 2016, në hollin qendror të Bashkisë së Frederiksbergut, në Danimarkë, u zhvilluan disa aktivitete promovuese kulturore në kuadër të Ditëve të Kulturës Shqiptare.

Këto aktivitetet u organizuan nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Danimarkë në bashkëpunim me Ministrinë e Diasporës së Kosovës dhe Radiotelevizionin Zëri i Kosovës në Danimarkë (RTVZiK), me mbështetjen e Bashkisë së Frederiksbergut. 

Read more ...

Themelohet Organizata Humanitare ”Femrat Shqiptare në Suedi-Ndërtojnë Shtëpi”

Shpërndaje në:

Qëllimi është për të ndihmuar familjet me nevoja të ndryshme në Kosovë ,familje që jetojnë në varfëri të thellë .Ky do të jetë edhe  kushti themelorë për të ndërtuar një shtëpi për ta. Të sigurojmë një kulm mbi kokë për ta, duke sjellë dritë në jetën e tyre.

Ideja e themelimit të organizates.

Read more ...