Radio Zëri i Kosovës-Live 95,5 MHZ-Iphone-Ipad

Category Archives: Aktualitete DK

Adnan Aliti-Festa e 7 Marsit ,dita e Mësuesit në Danimarkë -Tv emisioni.

Shpërndaje në:

7 Marsi, Dita e Mësuesit, në trojet trojet tona etnike dhe në diasporën shqipëtare shënohet si një ngjarje shumë e rëndësishme e kulturës shqiptare. Ajo na përkujton marsin e ndritur të vitit

Read more ...

RISI-RTV Zëri Kosovës transmeton 24 orë HD – TV dhe Radio në një vend

Shpërndaje në:

RTV Zëri i Kosovës transmeton gati tre dekada nga Danimarka emisione në radio dhe televizion. Nga fillimi i muajit shkurt mund të shikohet në shumicen e  platformave digjitale ne gjuhën

Read more ...

RISI – RTV Zëri Kosovës transmeton 24 orë HD – TV në të gjitha platformat digjitale

Shpërndaje në:

Të nderuar bashkëkombas !

Read more ...

Ibrahim Xhemajli-“Kosova”, një libër në danisht për Kosovën e luftës e të pasluftës

Shpërndaje në:
Viti 2016 do të mbahet mend me një ngjarje letrare të veçantë: në Danimarkë, në gjuhën daneze, u botua libri “Kosova”. Autori i saj është Niels Henrik Hooge.

Read more ...

Lajmërim për diasporën shqiptare për votimet në Maqedoni

Shpërndaje në: