Radio Zëri i Kosovës-Live 95,5 MHZ-Iphone-Ipad

Category Archives: Ai-Ajo

6 arsyet pse burrat fiksohen pas gjoksit të femrave!

Shpërndaje në:

Tërheqja e meshkujve nga gjoksi femëror nuk është çështje qe lidhet vetëm me fertilitetin e saj. Preferenca mashkullore ndaj një dekolteje mini ose maxi, ndryshon ne baze te feminilitetit, te pagës, madje edhe te oreksit.

Read more ...

Shenjat që ai dëshiron të kalojë jetën me ju

Shpërndaje në:

Lidhjet e dashurisë janë të mrekullueshme për vitet e para të kohëzgjatjes së tyre, por më pas çiftet kërkojnë një angazhim më të madh si martesa. Ja si ta kuptoni nëse jeni me të duhurin.

Ndonjëherë bëhet shumë e vështirë për të shkoduar personin që keni përpara jush, pikërisht atë njeri që e doni dhe për të cilin thurni ëndrra në mbrëmje. Megjithatë, meshkujt nuk janë kaq të pakuptueshëm, sepse edhe ata lënë gjurmët e tyre, të cilat i “tradhtojnë” për synimet që kanë me ju. Më poshtë do të mund të lexoni shenjat që një partner lëshon kur dëshiron ta kalojë jetën me ju.

Read more ...

Disa këshilla si mund ta kapërcejnë meshkujt divorcin

Shpërndaje në:

Divorci ka po aq pasoja negative te burrat sa edhe te gratë. Një mashkull tanimë i divorcuar ka mundësinë e një fillimi të ri, por këshillat e mëposhtme janë shumë të vyera për të mos përsëritur gabimet. 

Read more ...

6 shenjat e qarta se ish partneri ju dëshiron përsëri

Shpërndaje në:

Thënë sinqerisht, ndarjet ta shpifin. Ato na bëjnë të ndihemi të mërzitur, të pashpresë dhe të frustruar. Megjithëse mund të jetë shumë e tmerrshme, disa ndarje nuk zgjasin përgjithmonë.

Shihni më poshtë 6 shenjat nëse i përshtaten situatës suaj. Ata mund të meritojnë një shansë të dytë.

Read more ...

Binjakët dhe Akrepi aventurierët më të mëdhenj

Shpërndaje në:

Peshorja e vërtetimit të pabesisë vazhdimisht është duke ndryshuar, dhe së fundi ka treguar se shenja e Luanit tradhton partnerin, derisa Virgjëresha vazhdimisht diçka zien dhe nxjerr në pah të metat e partnerit.

A mund të imagjinoni se partneri juaj ju tradhton? A keni vërejtur ndonjë shenjë që tregon se ai ose ajo po ju tradhton me dikë?

Read more ...